För in ett hus

Ungdomsföreningar:

Uf-föreningar behöver enbart uppdatera sin information på den elektroniska rapportblanketten, som finns sammankopplad med den gratis hemsida FSU öppnat åt alla medlemsföreningar. Har ni inte koder till er hemsida? Enkelt. Kontakta FSU, så får ni dem. FSU arbetar för att de som redan har en kulturhuset hemsida skall automatiskt få den elektroniska rapportblanketten sammankopplad med den existerande hemsidan.

Övriga föreningar:

För tillfället bör man gå in på Evenemang.fi, registrera sig, och föra in informationen om huset den vägen. Vi har för avsikt att ändra på den här processen inom kort.

"I föreningshusen dansar man, spelar teater, musicerar, sjunger samt arrangerar möten, basarer, utställningar, kurser och fester"